سفارش تبلیغ
صبا ویژن

باشگاه دانش آموزی نانو

ارسال شده توسط میترا در 87/9/15:: 8:34 عصر

ستاد ویژه توسعه فناوری‌نانو به منظور ارتقای آشنایی دانش‌آموزان با علوم و فناوری نانو و زمینه‌سازی تحقیق و پژوهش دانش‌آموزی در این حوزه اقدام به تاسیس "باشگاه دانش‌آموزی نانو" نموده است.
این مجموعه سعی دارد در طی یک فرآیند آموزشی، دانش آموزان را از یادگیری مفاهیم اولیه این فناوری تا خلق ایده‌های دانش محور هدایت نماید. با این هدف که پس از فارغ‌التحصیلی، آموخته‌ها و پژوهش‌های باشگاه، پایه پژوهش‌های دانشگاهی گردد.
از مهم‌ترین اصول مطرح در باشگاه دانش‌آموزی نانو، فراهم‌سازی امکان تجربه کار گروهی است. ترسیم ماهیت بین رشته‌ای علوم و فناوری نانو، مفهومی است که در جریان فعالیت در باشگاه به طور تجربی به دانش‌آموز منتقل می‌گردد.
در یک نگاه کلی می‌توان موارد زیر را از جمله فعالیت‌های باشگاه نانو دانست:

  •  برگزاری همایش‌ها و سمینارهای آموزشی

  •  برگزاری دوره‌های آموزشی در سه سطح عمومی، متوسط و پیشرفته با سه رویکرد

  •  تشکیل گروه‌های پژوهشی برای افراد ممتاز و هدایت این افراد توسط اساتید متخصص

  •  فراهم نمودن امکان استفاده از شبکه آزمایشگاهی نانو

  •  برگزاری بازدیدهای علمی مرتبط برای اعضا

  •  برگزاری جشنواره‌های علمی نانو در پایان هر سال و هدایت برگزیدگان برای جشنواره خوارزمی

  •  و ...

به منظور توسعه فعالیت‌های دانش‌آموزی و شناسایی استعدادهای برتر، باشگاه دانش‌آموزی نانو در نظر دارد که در پایان هر سال اقدام به برگزاری "جشنواره دانش‌آموزی علوم و فناوری نانو" نماید. در این جشنواره دانش‌آموزان می‌توانند نتایج فعالیت‌های یکساله خویش را ارائه نمایند. به برترین‌های این جشنواره‌ها علاوه بر اهداء جوایز، امتیازات ویژه تعلق می‌گیرد. از جمله آنکه این افراد بطور متمرکزتری مورد آموزش قرار گرفته و به جشنواره‌های ملی و بین‌المللی هدایت می‌شوند.
برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانید با دفتر مرکزی باشگاه دانش‌آموزی نانو با شماره 3-66061342 تماس برقرار کرده و یا به پژوهش‌سرای دانش‌آموزی منطقه خود مراجعه نمایید.


برگرفته از سایت ستاد فناوری نانو

کلمات کلیدی : نانو سیلور

المپیک2008

ارسال شده توسط میترا در 87/6/1:: 5:47 عصر

باسلام

قهرمانی هادی ساعی و کسب مدال طلاش رو به همه ی ورزش دوست ها و ملت ایران تبریک میگم (من که خیلی خوش حالم.)



کلمات کلیدی :

اخیراً شرکت یونیدیم ـ یکی از شرکت‌های تابعة شرکت تحقیقاتی آروهید ـ نخستین LCD ماتریسِ فعالِ تمام‌رنگی خود را ـ که در ساختمان آن از نانولوله‌های کربنی استفاده شده‌است ـ عرضه کرده‌است. این نمونة آزمایشی هم‌اکنون در نمایشگاه بین‌المللی انجمن نمایش اطلاعاتی(SID) در مرکز همایش لس‌آنجلس به نمایش گذاشته شده‌است.

محصول مذکور با همکاری با شرکت کره‌ایSilicon Display Technology ساخته شده‌است. سیلیکون‌-دیسپلی‌-تکنولوژی، یک شرکت کره‌ای است که در سال 2000 پروفسور جین جانگ، مدیرعامل شرکت و عضو هیأت علمی دانشگاه (Kyunghee)، آن را تأسیس کرد. تمرکز این شرکت بر روی ارائة خدمات گسترده به شرکت‌های فعال در زمینة فناوری‌ها و ساخت صفحات نمایش است.
ادامه مطلب...

کلمات کلیدی :

دسته بندی نانو لوله های کربنی

ارسال شده توسط میترا در 87/6/1:: 1:56 عصر

اخیراً محققانی از مؤسسة ملی استانداردها و فناوری(NIST)، روش جدیدی برای دسته‌بندی نانولوله‌های کربنی بر حسب طول ابداع کرده‌اند که در آن از سانتریفوژهای بسیار سریع استفاده می‌شود. گفته می‌شود که مهم‌ترین مزیت این روش قابلیت ارتقای حجم تولید نانولوله‌های باکیفیت و سهولت در رسیدن به تولید انبوه است.
متأسفانه، همواره روش‌های ساخت نانولوله‌های کربنی درصد زیادی نانوآشغال در مخلوط مورد استفاده(توده‌هایی از کربن، دوده‌‌ی معمولی، ذرات فلزی مورد استفاده به‌عنوان یک کاتالیست) تولید می‌کنند و نانولوله‌های ساخته‌شده دارای طیف بسیار گسترد‌ه‌ای از اندازه(طول چند ده یا چند صد و یا چند هزار نانومتر) هستند.
ادامه مطلب...

کلمات کلیدی :


لانه پرنده ها و...

ارسال شده توسط میترا در 87/5/6:: 6:6 عصر
دانشمندان آمریکایی برای غلبه بر مشکل شکنندگی آئروژل‌های عایق، از ساختار لانه پرندگان الگوبرداری کرده‌اند.

آئروژل‌ها موادی با دانسیته بسیار پایین هستند که ویژگی عایق‌بندی بسیار خوبی دارند؛ این مواد در گردشگر مریخ ناسا برای حفاظت از قطعات الکترونیکی در برابر سرما مورد استفاده قرار گرفته‌اند. با این حال مواد نانوحفره‌ای بافته‌شده از رشته‌های نانومقیاس، بسیار شکننده هستند که این امر کاربرد آنها را محدود می‌کند. حال نیکلاس لوینتیس و همکارانش در دانشگاه علوم و فناوری میسوری در رولا، با تقویت اتصالات میان رشته‌ها، ماده قوی‌تری تولید کرده‌اند.
ادامه مطلب...

کلمات کلیدی :

نمایشگاه شیمی

ارسال شده توسط میترا در 87/4/6:: 1:13 عصر



کلمات کلیدی :

نمایشگاه شیمی

ارسال شده توسط میترا در 87/4/6:: 1:12 عصر



کلمات کلیدی :

نمایشگاه

ارسال شده توسط میترا در 87/4/6:: 1:6 عصر


کلمات کلیدی :

به گزارش خبرنگار پژوهشی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، از آنجا که روند حاد شونده عصبی مربوط به آلزایمر پیش از بروز نشانه های بیماری شروع به پیشرفت می کند، لزوم یافتن یک ابزار تشخیص از حساسیت بسیار بالاتری نسبت به بافت برداری از مغز برخوردار است. قابلیت رزرو مغز، افراد مبتلا به آلزایمر را قادر به تحمل تغییرات پاتولوژیکی در مغزشان می کند.

استاد غلامعلی منصوری و دکتر امیر ناظم که یافته‌های تحقیقاتشان را در مجله Journal of Alzheimer’s Disease ارائه داده‌اند، معتقدند فناوری نانو می تواند پایه این ابزارهای تشخیصی جدید برای شناسایی زودهنگام آلزایمر باشد و این به سبب قابلیت شناسایی مراکز تجمع با سطح تراکم بسیار پایین بیومارکرهای آلزایمر در فناوری نانو است.

افزون بر این، با هدف قراردادن آسیب شناسی دقیق مرتبط با این بیومارکرها، ابزار نانوتکنولوژیکی می تواند آلزایمر نهفته را در مراحل اولیه و مستقل از رزرو مغزی تشخیص دهد.

از تست های بیومارکر و نانوسنسورهای تشدید سطح پلاسمون (LSPR) به عنوان دو روش برای تجزیه و تحلیل مایع اسپینال مغزی (CSF) در بیومارکرهای آلزایمر نام برده شده است.

به گفته آنها هدف اصلی از تشخیص زود هنگام پاتولوژی نهفته آلزایمر، تکوین یک بیوسنسور قابل کاشت و ایمن برای کنترل دراز مدت بیومارکرهای آلزایمر در CSF است. چنین سنسوری باید بتواند در نوع عامل شناسایی بیومارکر را به ابزار خارجی انتقال دهد. ابزار خارجی سیگنال های فرستاده شده را ضبط و میزان تجمیع بیومارکرهای آلزایمر در CFS را گزارش می دهد.

دکتر منصوری، استاد دانشکده بیومهندسی و مهندسی شیمی دانشگاه ایلینویز در شیکاگو در گفت‌و‌گو با خبرنگار «پژوهشی» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، اظهار کرد: در این تحقیقات که طی مدت دو سال با همکاری دکتر امیر ناظم از دانشگاه علوم پزشکی مشهد انجام شده، نحوه استفاده از فناوری نانو را برای پیش‌بینی و معالجه بیماری آلزایمر مورد بررسی قراردادیم که نتایج آن در مقاله مفصلی در ماه آوریل در مجله بین‌المللی Journal of Alzheimer’s Disease منتشر شد.

وی خاطرنشان کرد: براساس این مطالعه با وجود این که نمی‌توان آلزایمر را به تنهایی با تکنیک‌های فناوری نانو درمان کرد، اما به کمک آن می‌توان دتکتوری ایجاد کرد که بتوان آلزایمر را زودتر تشخیص داد و با توجه به این که بیومارکرهای آلزایمر در نخاع هستند و به آسانی وارد خون نمی‌شوند تا قابل تست آزمایشگاهی باشند و نمونه‌گیری از این نقاط خطرناک و مشکل است از طریق فناوری نانو می‌توان به زودی آن را تشخیص داد. زیرا افرادی که مبتلا به آلزایمر می‌شوند در اعمال و رفتار و طرز فکرشان ظاهر نمی‌شود و فراموشی فرد بعدها مشخص می‌شود.

دکتر منصوری تصریح کرد که در حال حاضر پروژه‌ای هم برای پیشگیری از نوع خاصی سرطان از طریق فناوری نانو دارد که در مرحله ثبت پتنت است و طرحی نیز در زمینه بررسی پروتئین‌ها و بیومولکول‌ها برای معالجه سرطان را در دست اجرا دارد.

این استاد نانوفن‌آوری که از نخستین سال‌های ورود این فن‌آوری نوین به کشور با ‌ارتباط علمی موثر با محققان این رشته، تلاش شایانی در جهت انتقال تجارب و دانسته‌های خود به کشور داشته است در پایان با ابراز خرسندی از روند رو به رشد فناوری نانو و شیب رشد تولیدات علمی کشور از نقش موثر ستاد ویژه توسعه فناوری نانو در این پیشرفت‌ها تقدیر و خاطرنشان کرد: ستاد ویژه توسعه فناوری نانو در تمام ابعاد کمک می‌کند که علم و صنعت نانو در ایران به پیش رود و این حرکت با حمایت از دانشگاه‌ها و شرکت‌ها و نیز ارائه حمایت تشویقی به دانشجویان در حال انجام است.
                                                                                               سایت:ترویج نانو فناوری

کلمات کلیدی :

شروع دوباره

ارسال شده توسط میترا در 87/4/2:: 1:35 عصر

سلام

با عرض معذرت به دلیل شروع امتحانات ترم نتوانستم در این چند ماه اخیر سری به وبلاگ بزنم ولی حالا که امتحاناتم تمام شده است یکسری مطالب و عکس های جالب و زیبا از کارهایی که در این چند ماه که  انجام دادم  مثل نمایشگاه مدرسه و خبر های جدید نانو  و سوالات امتحان نهایی را براتون میگذارم.



کلمات کلیدی :

<      1   2   3      >